Φαρμακευτικά προιόντα αιμοδιάλυσης, αιμοκάθαρσης
Διευρευνουμε νεους οριζοντες
Βελτιώνουμε την ποιοτητα ζωης
Βελτιώνουμε την ποιοτητα ζωης
Γα εσας και για την οικογενεια σας
Φαρμακευτικά προιόντα αιμοδιάλυσης, αιμοκάθαρσης


Verma Drugs (ΒΕΡΜΑ ΝΤΡΑΓΚΣ Α.Β.Ε.Ε.): Φαρμακευτικά προιόντα & υπηρεσίες, από την φαρμακευτική εταιρία (εταιρεία) Βέρμα Ντράγκς, στο χώρο της αιμοδιάλυσης, αιμοκάθαρσης & της νεφρικής ανεπάρκειας.

ΒΕΡΜΑ ΝΤΡΑΓΚΣ A.B.E.E.
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ανδριανού 75, Αγιοι Ασώματοι,
Κορωπί, 19400, Αττική, Τ.Θ.: 132
Τηλ. 210 6627085-7, 210 6628285-6
Fax: 210 6628287
E-mail: info@verma.grμιας από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο
της αιμοδιάλυσης στην Ελλάδα.

 

Εδώ και 40 χρόνια η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται από διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη, χαίροντας της εμπιστοσύνης και αναγνωρισιμότητας των ιατρών και των ασθενών. 'Οραμά μας είναι η διερεύνηση νέων οριζόντων στον τομέα της Νεφρικής Ανεπάρκειας στην Ελλάδα αλλά και η καθιέρωση στον τομέα μας ως μια ισχυρή δύναμη σε Διεθνές επίπεδο. Πιστοί στη θεσπισμένη στρατηγική μας, επεκτεινόμαστε διαρκώς σε νέες δραστηριότητες αυξάνοντας τη γκάμα των προϊόντων μας, ενώ παράλληλα εντατικοποιούμε τις εξαγωγικές μας δραστηριότητες. Αποτέλεσμα αυτών είναι η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας και η βελτίωση της Ποιότητας Ζωής των ασθενών που πάσχουν από Νεφρική Ανεπάρκεια.

Σε αυτό το site θα βρείτε πληροφορίες για το ιστορικό και τις δραστηριότητες της εταιρείας μας, τα προϊόντα μας, όπως επίσης και τα νέα επιχειρηματικά σχέδια της Verma.

   Φύσιγγες / Vbags Φύσιγγες / Vbags περισσότερα...
   Διαλύματα Αιμοδιήθησης Διαλύματα Αιμοδιήθησης
περισσότερα...